Referenties

Enkele referenties van mensen die eerder bij mij onder behandeling zijn geweest. Omwille van de privacy gebruiken we alleen hun voornaam.

Annelies (41 jaar): “Ik heb bij Lemke lichaamsgerichte therapie gevolgd omdat ik regelmatig mijn lichaam niet (wilde) voelen. Door gebeurtenissen uit het verleden was dit vluchten één van de overlevingsstrategieën die mijn systeem onbewust ontwikkeld had. Met de onvoorwaardelijke, zachte en soms confronterende interventies (methoden)  die Lemke gebruikt heb ik stapje voor stapje steeds meer mijn lijf weer kunnen belichamen en voel ik mij meer als geheel. Van vluchten naar voelen om te kunnen accepteren”

Roland (40 jaar): De sessies bij Lemke zijn voor mij super fijn. Het gaat met een lach en een traan in een veilige setting. Er is voor mij alle ruimte om te uiten wat er komt, en ik krijg er handvatten in als het mij niet lukt of als ik niet snap wat er gebeurt.
Het werken met grenzen wordt liefdevol gedaan. Het fijne is dat het allemaal in overeenstemming gaat met mij, ik heb volledig de controle over wat er gaat gebeuren. De veiligheid die Lemke biedt is voor mij heel belangrijk, later ben ik er zelfs achter gekomen hoe belangrijk dit is voor mij.”

Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met me op voor een kennismakingsgesprek!